Jansen Machine Management neemt Duits bedrijf over

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Vanaf 1 januari heeft Jansen Machine Management (Jansen MM) het Duitse bedrijf TS Technologie & Service GmbH overgenomen. Dit bedrijf is gevestigd in Werneck en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van nieuwe en reparatie van bestaande spindels zoals deze bijvoorbeeld in verspaningsmachines worden toegepast.

TS Technologie & Service GmbH was al geruime tijd een gewaardeerde leverancier van Jansen Machine Management. Door de overname zal de samenwerking met deze specialist intensief toenemen. De kosten voor een spindelreparatie zullen significant minder zijn dan de gebruikelijke mogelijkheden. TS Technologie & Service gaat verder onder de naam High Tech Maintenance Deutschland GmbH en kan met haar zusterbedrijf High Tech Maintenance Nederland een totaalpakket aan specialistisch onderhoud verzorgen aan uw machinepark.

 

Jansen MM is een innovatieve dienstverlener binnen de industriële sector. Het bedrijf stelt zich tot taak haar klanten optimaal te bedienen op het gebied van machinegerelateerde diensten en industrieel onderhoud in het bijzonder. Zij vervult deze functie deels door het aanbieden van intermediair management en expertise. De aangeboden diensten kunnen worden afgeleid van het onderhoudsproces, en hebben betrekking op het verzorgen van deze aan het productiemiddel gerelateerde diensten.