CAD & Company lanceert CADopleidingen.nl

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

CAD & Company lanceerde onlangs CADopleidingen.nl. Dit is een online platform waar CAD-professionals kennis over CAD-software kunnen opdoen en delen.

 Rob Oud, directeur van CAD & Company: ‘We horen van onze klanten dat er grote behoefte is om via moderne middelen kennis op te doen en te delen. Met CADopleidingen.nl bieden we een online kennisplatform voor de hele Autodesk community in Nederland. Het moet een mix worden van interactie tussen gebruikers en ons aanbod als Autodesk Authorized Training Center. Toegang tot relevante kennis wordt zo laagdrempeliger. Via het internet is deze kennis altijd, overal en op elke plek beschikbaar. Bovendien faciliteren we interactie tussen gebruikers met vragen die ze graag aan vakgenoten willen stellen.’

Ook biedt het platform e-learning: de meest complete Nederlandstalige online basistrainingen voor Autodesk AutoCAD, Revit en Inventor. Met dit platform denkt CAD & Company een unieke combinatie te kunnen bieden van kennisuitwisseling tussen gebruikers en inhoudelijke experts.

CADopleidingen.nl