‘Happen’ op online veiling naar machines Koninklijke Peijnenburg

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Als gevolg van de reorganisatie van de ontbijtkoekbakkerijen in Geldrop en Sintjohannesga worden de overtollige machines en overige inventaris van de Koninklijke Peijnenburg op 12 september door het veilingbureau Industrial Auctions online onder de hamer gebracht.

Geïnteresseerden kunnen vanaf vandaag de verschillende machines bekijken op de website van het online veilingbureau. De fabriek in Geldrop is de oudste vestiging van Koninklijke Peijnenburg. Het bedrijf is in 1883 in Geldrop gestart met de productie van brood en banket door toenmalig directeur Harry Peijnenburg. Sinds die tijd is het merk uitgegroeid tot de bekendste koekproducent van Nederland.

In de fabriek staan onder meer Rademaker deeglijnen, verpakkingsmachines, tanks, mixers, label machines, emballage techniek, transportbanden en hygiëne techniek.

Volgens John van Berlo, marketing medewerker bij Industrial Auctions, is er ruime interesse vanuit eindgebruikers. Het grote toenemende aantal aanmeldingen op de website vanuit binnen- en buitenland zijn enorm met eindgebruikers uit landen als India, China, Brazilië, Peru, Tunesië en Rusland.

Kijkdagen

Voor geïnteresseerden worden kijkdagen georganiseerd op 9 september (10-16 uur’ en 10 september (9-13 uur) aan de Nieuwendijk 45 in Geldrop. Biedingen kunnen online uitgebracht worden na registratie op de website. De online veiling sluit op 12 september om 15.00 uur.