R-Vent neemt meerderheidsparticipatie in DHS

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

R-Vent Group, de lucht- en ventilatiedivisie van de Bergschenhoek Groep neemt een meerderheidsparticipatie in Dutch Heatpump Solutions (DHS), een Nederlandse specialist voor op maat gemaakte warmtepompoplossingen.

‘Door ons aan te sluiten bij R-Vent Group ontstaat meer ruimte om ons te richten op het verder uitbouwen van onze hightech warmtepompoplossingen in Nederland’, aldus Wilhard Oldengarm, commercieel directeur DHS.

Jeroen Rook, directeur R-Vent Group B.V: ‘We zien steeds meer combinaties in de markt waarbij warmtepompen naast, of in combinatie, met lucht- en ventilatiesystemen worden toegepast. De Hydrotop is daarvan een mooi voorbeeld. Door een gespecialiseerd bedrijf als DHS te koppelen aan onze ervaring binnen de lucht- en ventilatiemarkt, kunnen we voor een versnelde ontginning van deze duurzame systeemoplossing in de markt zorgen.’

Naast het exclusieve importeurschap van het Oostenrijkse merk Ochsner ontwikkelt en produceert DHS ook zelfstandig systeemoplossingen. De door DHS ontwikkelde Hydrotop is een integrale warmtepompmodule die een van de drie genomineerde producten was voor de Spirit of Innovation Award 2013.

www.dutchheatpump.nl