Macropak in teken van zeven designtrends

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Organisator VNU Exhibitions heeft nieuwe elementen toegevoegd aan de verpakkingsbeurs Macropak 2014. Het expositie- en seminarprogramma wordt opgebouwd langs de lijnen van zeven designtrends.

De zeven designtrends die dwars door de Macropak lopen worden besproken in het theater op het Ontwerp & Designplein, waar ook de nieuwste materialen worden gepresenteerd. Vier dagen lang worden brandmanagers, (senior)marketeers en leden van directies bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen. Deze trends zijn: milieuvriendelijk, hersluitbaar, functioneel, minimalistisch, matte afwerking, intelligent en cartoon.

Gouden Noot

Deze editie zet zwaar in op een inhoudelijk programma, innovaties worden extra in de schijnwerpers gezet. Nieuwe elementen zijn het designerspaviljoen, Innovatie Plaza met onder meer de winnaar en genomineerden van de Gouden Noot. Gelijktijdig met Macropak worden in de Jaarbeurs in Utrecht de zuivelbeurs Industrial European Dairy Show en World of Technology & Science gehouden. Macropak wordt gehouden van 30 september tot en met 3 oktober.

www.macropak.nl