Studiedag: Hardhout in GWW en Bouw

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

In de GWW en diverse buitentoepassingen is hout bezig met een opmars. Zo wordt hout steeds meer gebruikt in bruggen, wegportalen, geleiderails en vangrails, maar ook in gevelbekleding, veranda’s en loopdekken. Uit inspecties en studies blijkt dat het hout zelfs na tientallen jaren nog een uitstekende conditie heeft.

Tijdens deze door Ingenieursbureau Evan Buytendijk uit Apeldoorn georganiseerde studiedag zal blijken dat door de juiste keuze van de houtsoort te combineren met een goed doordachte constructie en vakmanschap van de houtverwerker, hout op een duurzame wijze kan worden toegepast in de GWW-sector en in buitentoepassingen in de bouw.

Deelnemers aan de studiedag zullen inzien dat hout prima toegepast kan worden in GWW-constructies, mits onder andere goed wordt nagedacht over de houtsoortenkeuze en houtkwaliteit, de juiste bevestigingsmiddelen worden gebruikt en er tijdig inspectie / onderhoud plaatsvindt. Zij breiden hun kennis uit op het gebied van verschillende nieuwe houtsoorten die op de markt gekomen zijn en de bijbehorende kwaliteitseisen, certificering en beschikbaarheid. Hierdoor kunnen zij klanten/relaties op een overtuigende en professionele wijze voorzien van informatie en advies.

Deze studiedag wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Wijma Kampen BV.

Datum 22 mei 2014

Locatie Wijma, Kampen

Kosten € 395,- per persoon

Voor meer informatie en inschrijven: www.evanbuytendijk.nl of neem contact op via opleidingen@evanbuytendijk.nl.