Dura Vermeer en Workx sluiten langjarige partnerovereenkomst

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Bouwconcern Dura Vermeer en Workx Materieelverhuur gaan jaarlijks samen minimaal één duurzame product- of procesinnovatie realiseren. De partijen zijn hiervoor een partnerovereenkomst aangegaan voor de duur van minimaal vijf jaar.

Aanleiding voor deze langjarige ketensamenwerking is een eerdere succesvolle samenwerking waarbij een hybride lichtmast is ontwikkeld die 90% minder CO2 uitstoot ten opzichte van een traditionele lichtmast. Deze hybride lichtmast is nu zelfs branchebreed beschikbaar.

Vertrouwen, betrokkenheid en de wil om er samen uit te komen is de voorgaande jaren tussen beide bedrijven gegroeid. In de partnerovereenkomst hebben de twee afspraken gemaakt over verdere verduurzaming, digitalisering, veiligheid, transport en innovaties in combinatie met het verlagen van kosten, het verhogen van rendement en het beperken van risico’s.

De partners

Dura Vermeer is al bijna 160 jaar actief met ontwikkelen en bouwen op het gebied van woning- en utiliteitsbouw en infrastructuur voor uiteenlopende opdrachtgevers. Samen met partners biedt Dura Vermeer toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende bouwopgaven en is daarmee een solide partner, gericht op continuïteit en duurzaamheid.

Workx Materieelverhuur is een belangrijke landelijke speler met ruim 40 vestigingen in Nederland en de partner op het gebied van materieelverhuur met een totaalpakket aan optimale dienstverlening. Met meer dan 35.000 artikelen is Workx één van de grootste allround verhuurders van materieel met ruim 300 toegewijde specialisten die dag en nacht klaar staan voor de klant met een zeer deskundig advies.