Open dagen Van den Brink Staalbouw

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Van den Brink Staalbouw betrekt vanaf 28 juli 2014 zijn nieuwe pand aan De Landweer 1 in Barneveld. Belangstellenden kunnen op 22 en 23 augustus tijdens de open dagen de nieuwbouw bekijken.

Na 14 jaar aan de Harselaarsweg gevestigd te zijn, wordt er verhuisd naar de productielocatie op industrieterrein Harselaar West-West in Barneveld. Directeur Henk van den Brink kijkt ernaar uit om er aan de slag te gaan: ‘De nieuwe productiehal heeft een oppervlakte van circa 11.000 vierkante meter en is daarmee twee keer zo groot als de onze huidige hal.’ Het perceel op het nieuwe bedrijventerrein heeft een oppervlakte van 22.000 vierkante meter.

Staalconstructies

Van den Brink Staalbouw heeft al jaren ervaring in diverse staalconstructies voor uiteenlopende projecten. Bij het Barneveldse bedrijf zijn ongeveer 50 mensen werkzaam. Daarnaast beschikt Van den Brink Staalbouw over een veelzijdig wagenpark en zeven telescoopkranen voor de montage.

Het gehele complex is volledig in eigen beheer in slechts vijf maanden gerealiseerd. Voor de bouw waren vooral lokale bedrijven betrokken. Voor de productiehallen is een ruim kantoor gerealiseerd.

Open dagen

Op vrijdag 22 augustus van 13:00 tot 18:00 en zaterdag 23 augustus van 09:00 tot 14:00 uur worden de deuren geopend voor het publiek. Tijdens deze open dagen kunnen de productieruimte, kantoor en het materieel worden bekeken.

Van den Brink Staalbouw (vanaf 31 juli de nieuwe website)

Adresgegevens: De Landweer 1, 3771 LN Barneveld

Navigatieadres: Harselaarseweg 120, Barneveld