RVO opent loket sancties Rusland

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft op haar website een speciaal ‘loket sancties Rusland’ ingesteld, waar ondernemers met vragen (telefonisch en per mail) terecht kunnen. Ook nadere informatie over alle sanctiemaatregelen is via deze portal te vinden. RVO werkt nog aan een Q&A, deze zal binnenkort worden gepubliceerd.

Dit werd duidelijk tijdens de vorige week donderdag gehouden informatiebijeenkomst in de Haagse Malietoren over de Europese sancties tegen Rusland en het Russische importverbod. Deze werd bijgewoond door bijna 200 ondernemers en branchevertegenwoordigers.

De drukbezochte ochtend was georganiseerd door MKB-Nederland, VNO-NCW en LTO Nederland in samenwerking met de ministeries van Economische Zaken, Buitenlandse Zaken en Financiën en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

De ondernemers kregen niet alleen de ins en outs van de maatregelen en de gevolgen daarvan voor het bedrijfsleven gepresenteerd, maar konden de vertegenwoordigers van de verschillende departementen ook vragen stellen. Van die mogelijkheid werd grif gebruik gemaakt.

Loket Sancties Rusland
Overzicht sancties Rusland