Bystronic piekt op de EuroBlech 2014

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Bystronic belooft haar klanten naar de top te brengen. Deze belofte is gebaseerd op het ‘World class manufacturing’-programma van Bystronic. ‘Hiermee helpen we de klant met een uitgebreid programma van producten en diensten waarmee het productieproces wordt verbeterd waardoor de klant een competitief voordeel wordt geboden.’

Duit schrijft Cees Wolters, office manager Bystronic Benelux.‘Om een ‘World class manufacturer’ te worden is meer nodig dan alleen een snelle laser of kantbank. Het plaatbewerkingsproces omvat vele individuele processen en pas als al deze processen volledig zijn geoptimaliseerd is het mogelijk een wereldklasse producent worden’, vertelt  hij.

‘Wij bieden de oplossingen om het proces van ontwerp tot eindproduct volledig te stroomlijnen, niet alleen met de meest geavanceerde machines, maar bovenal met de gehele procesbeheersing. De ultieme focus hierbij ligt op het produceren van onderdelen op de meest winstgevende manier.’
Zoals gebruikelijk presenteert Bystronic op de EuroBlech de hele range aan innovaties op het gebied van lasersnijden, buigen, waterstraalsnijden en software. Maar bovenal zal de focus dit jaar liggen op het gebied van service en procesondersteuning. ‘Snel, foutloos en kosten-efficiënt produceren staat hierbij centraal’, aldus Wolters.

Bystronic maakt en levert systemen voor plaatbewerking. De portfolio omvat lasersnijmachines (CO2 en fiber laser) , waterstraalsnijmachines, kantbanken en software. Bystronic is actief in circa 30 landen met verkoop- en service organisaties. Het hoofdkantoor is gevestigd in Niederönz in Zwitserland.
Bystronic staat op de EuroBlech in Hannover in hal 12, stand A30/B30.