F. Hoffmann en Metalcare bundelen krachten in Hoffmann-Metalcare

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

F. Hoffmann en MetalCare hebben hun krachten gebundeld in Hoffmann-Metalcare. De nieuwe onderneming is gevestigd in Zwijndrecht en biedt een compleet programma producten en systemen voor bewerkingen in de metaalindustrie, inclusief advies, service en onderhoud.

De leiding over het nieuwe bedrijf is in handen van Gerrit Eysink, voorheen directeur van Metalcare. Directeur-eigenaar van F. Hoffmann, de heer Ruud Hoffmann, blijft als adviseur betrokken bij het nieuwe bedrijf. Het samengevoegde bedrijf Hoffmann-Metalcare is hiermee specialist in machines en gereedschappen voor de spaanloze metaalbewerkingsindustrie en de zaagtechnologie.

Hoffmann-Metalcare

Door de krachtenbundeling is Nederland een nieuwe, sterke en toekomstvaste partner voor de metaalindustrie rijker. Hoffmann-Metalcare biedt een gevarieerd programma nieuwe en gereviseerde machines. Het ruime aanbod van gerenommeerde vertegenwoordigingen garandeert een all-round en kwalitatief hoogwaardig leveringsprogramma. Bovendien beschikt het bedrijf over decennialange kennis en ervaring. De in jaren opgebouwde knowhow in de spaanloze metaalbewerking en de zaagtechnologie vormt de beste basis voor deskundig advies, ontwikkeling en levering van productiestraten of componenten en voor efficiencyverbetering en kostenreductie.

Hoffmann-Metalcare beschikt verder over een ervaren team vakspecialisten voor het uitvoeren van periodieke inspecties en preventief onderhoud. Ook bij onverwachte stilstand kunnen onze medewerkers op locatie snel en kundig de noodzakelijke reparaties uitvoeren, zodat de productiecontinuïteit wordt gewaarborgd.


Hoffmann-Metalcare