HPR Techniek verder als Batenburg Mechatronica

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

HPR Techniek werkt al jaren onder de Batenburg Techniek paraplu en is daarin gegroeid tot specialist in mechatronica. Vanaf 1 januari 2015 zal het bedrijf de naam Batenburg Mechatronica voeren met als algemeen directeur Gert-Jan de Waard.

Deze stap is onderdeel van verdere clustering van de activiteiten binnen Batenburg Techniek. Ook de andere handelsbedrijven uit de groep profileren zich verder onder de Batenburg naam. Het gaat dan om de overgang van Seher naar Batenburg Energietechniek en Bevar naar Batenburg Bevestigingstechniek.

Het team wordt versterkt door de thermal management specialisten afkomstig van het zusterbedrijf Batenburg Energietechniek (voorheen Seher); Door de uitbreiding van het team is er nog meer specialistische kennis aanwezig om voor opdrachtgevers tot de meest functionele oplossing te komen.

Over Batenburg Techniek

Batenburg Techniek brengt specialisten samen in de markt voor technische dienstverlening. De bedrijven binnen de groep zijn gespecialiseerd in elektromechanische en industriële techniek en actief binnen uiteenlopende industriële sectoren. Bovendien levert en onderhoudt Batenburg Techniek gebouwgebonden installaties. De onderneming is onderverdeeld in twee segmenten – Handel en Installatie – en telt circa 850 medewerkers. Voor meer informatie, bezoek www.batenburg.nl.


Batenburg Mechatronica