Hoffmann Group prominent op TechniShow 2016

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Van 15 tot en met 18 maart 2016 wordt in de Jaarbeurs Utrecht weer de tweejaarlijkse TechniShow gehouden. Ook de Hoffmann Group zal weer prominent deel van deze beurs gaan uitmaken.

De Hoffmann Group trekt bij de aanstaande TechniShow wederom alle registers open, niet in de laatste plaats door een spectaculaire stand. Meer dan ooit tevoren zal de Hoffmann Group in haar ditmaal liefst ruim 300 vierkante meter grote stand in hal 12 het publiek verbazen met diverse innovatieve gereedschappen. Hal 12 is traditioneel de hal waar de machineleveranciers- en bouwers zich presenteren.

In de stand van de Hoffmann Group kan de bezoeker kennis maken met Smart Industry, hét thema van deze komende beurs. Ook wordt het 360° Tooling concept uitgebreid gepresenteerd, dit programma biedt maar liefst zeven service- en adviesaspecten, allen bedoeld om de huidige verspaningsprocessen nog productiever en efficiënter te maken. Daarnaast zal de Hoffmann Group een aantal unieke innovaties uitgebreid onder de aandacht brengen, te weten de Garant MasterSteel HPC-frees, de Garant PowerDrill wisselplaatboor en de Garant HB7020-hoogrendement-wisselplaat, die geïnspireerd is door de natuurlijke eigenschappen van de haaientand en daarom ook wel de Garant ‘Haai-Tech’-wisselplaat wordt genoemd.

Marktleider

De Hoffmann Group, Europa’s toonaangevende systeempartner voor kwaliteitsgereedschap, verenigt zowel handelskwaliteit alsmede producent- en servicekwaliteit. Deze bundeling van krachten garandeert meer dan 135.000 klanten leverings-, kwaliteits- en productiviteitszekerheid op het gebied van gereedschappen alsmede optimaal advies- vanaf de individuele behoefteanalyse tot aan het efficiënte gebruik van het product. De Hoffmann Group is Europa‘s marktleider op het gebied b2b-verkoop van kwaliteitsgereedschappen. De onderneming met wereldwijde partners en meer dan 2.700 medewerkers levert aan grote, beursgenoteerde concerns alsmede aan het midden- en kleinbedrijf in meer dan vijftig landen. Eind 2014 werd de mijlpaal van 1 miljard euro omzet behaald.

www.hoffmann-group.com