Kinkelder heeft 15 vacatures voor metaaltechnische productiemedewerkers

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Zagenproducent Kinkelder gaat op bedrijventerrein Zuidspoor in Zevenaar twee nieuwe hallen in gebruik nemen. Met deze uitbreiding gaat de zagenproducent voortaan zelf de hoog-precisie stambladen voor metaalzagen maken. Daarvoor zoeken ze op dit moment 15 productiemedewerkers met metaaltechnische of werktuigbouwkundige ervaring.

Kinkelder wil rond de zomer met de productie van de stambladen beginnen. Tot die tijd moeten de twee hallen nog worden ingevuld met de nodige machines en productiemiddelen. Daarnaast moet in die korte tijd 15 vakbekwame productiemedewerkers worden aangenomen en vervolgens worden opgeleid. Als die uitbreiding een feit is, telt het bedrijf 155 werknemers.

Hier de vacature voor 15 Productiemedewerkers hoog-precisie stambladen.

Dochterbedrijf

Kinkelder laat de bladen voor de cirkelzagen nu nog maken door het dochterbedrijf Grasche in het Duitse Remscheid. Het in eigen hand nemen van de productie past in het beleid van het bedrijf om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. Op Zuidspoor staat de hoofdvestiging van Kinkelder. Daar worden de zaagtanden op de stambladen gesoldeerd.

 

Kinkelder

Kinkelder (140 medewerkers) is gevestigd in Zevenaar. De Kinkelder Zagengroep bestaat uit 14 internationale ondernemingen met in totaal 350 medewerkers, die zich richten op de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige cirkelzaagbladen voor industriële toepassingen.” De verkoop van de producten vindt plaats via een wereldwijd netwerk van distributeurs en dochterondernemingen in belangrijke exportmarkten zoals Duitsland, VS, Frankrijk, China, Japan, Mexico, Australië etc. Circa 95 procent van de productie is bestemd voor export naar ca. 80 landen wereldwijd.

Kinkelder