Ontdek waar uw productie-uitdagingen liggen

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

U wil graag aan de verwachtingen van uw klanten voldoen. Maar soms zitten knelpunten dat in de weg. Bijvoorbeeld een onverwacht lage voorraad, die de productie vertraagt. Of slechte communicatie, waardoor een last-minute verandering niet wordt meegenomen. En ga zo maar door. Hoe gaat u met zulke obstakels om? En ruimt u ze doeltreffend uit de weg?

Elk mogelijk knelpunt heeft invloed op de beloften aan uw klanten en of u zich eraan kunt houden. Of het nu gaat om levering, prijs of kwaliteit. Wat zeker is: áls het mis gaat, komt u zorgvuldig opgebouwde reputatie op het spel te staan. En geen enkel klein productiebedrijf kan dat zich veroorloven, zeker niet in een concurrerende branche als deze.

 

Doe de gratis online test

Wilt u tips over hoe u met dit soort knelpunten om kunt gaan? Doe dan onze online test en ontvang direct een op maat gemaakt advies waarmee u uw bedrijf naar een hoger plan tilt. Ontdek nu waar uw productie-uitdagingen liggen. 

 Exact_start test

 

 

 

  

E-book 

Meer lezen over knelpunten binnen de productiebranche? Lees dan het artikel Knelpunten in je productiebedrijf? Zo los je ze op!  of download gelijk het e-book In 3 stappen naar een succesvol productiebedrijf vol tips en praktijkvoorbeelden.

 

 

Dit is een geredigeerd artikel. Het originele artikel is te vinden op: www.onlineondernemen.nl