Vlotstaal positioneert zich met label Sterk in robotlaswerk

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Vlotstaal heeft onlangs geïnvesteerd in een aantal nieuwe OTC robots. Tegelijkertijd introduceert het bedrijf het label ‘Vlotstaal Sterk Robotlaswerk’.

‘Vlotstaal had al een aantal lasrobots in bedrijf, maar door een recente grote opdracht, zou deze lasrobot volcontinu bezet zijn en zou er daardoor geen ruimte meer zijn voor de bestaande klanten. Onlangs heeft het bedrijf geïnvesteerd in een aantal nieuwe lasrobots van het fabrikaat OTC. Daarmee is hal 3 volledig ingenomen door zes lasrobots waarvan er een aantal een dubbele manipulator hebben’, aldus directeur Ing. Robert Lock Robert Lock.

Inmiddels zijn de lasrobots naar volle tevredenheid in productie genomen. Vanwege deze grote investering in lasrobots is Vlotstaal dit jaar gestart met de introductie van het label ‘Vlotstaal Sterk Robotlaswerk’. ‘Daarmee zijn we nog beter in aanbieden van gerobotiseerd lassen’, aldus directeur Ing. Robert Lock.

Klaar voor 2016

‘We hebben in 2015 al gemerkt dat het zijn vruchten afwerpt bij een aantal opdrachtgevers’, zegt Lock. Dat krijgt nu met het label ook naar buiten een apart gezicht. ‘Met dit nieuwe label en website zijn we klaar voor 2016′, aldus mede-ondernemer Gerrit Vlot.


Sterk in Laswerk, dat kenmerkt Vlotstaal al sinds 1999. Vlotstaal is een erkend las- en constructiebedrijf, gespecialiseerd in gecertificeerd lassen, constructie, gerobotiseerd lassen en metaalbewerking. De combinatie van robotlaswerk en gekwalificeerd handlaswerk maakt Vlotstaal tot een unieke speler.

Vlotstaal

OTC