Opbouw stands TechniShow en ESEF in volle gang (foto’s)

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Volgende week gaan de deuren van de Jaarbeurs in Utrecht open voor de TechniShow en ESEF, de grootste tweejaarlijkse beurzencombi voor de Nederlandse maakindustrie. De voorbereiding is in volle gang zien we op de verschillende sociale media, hieronder een overzicht van bedrijven die al volop bezig zijn met de bouw van hun stand.

Vraag en Aanbod

Ook @vraagenaanbod is volop bezig met de voorbereiding van #Technishow #ESEF

TechniShow Magazine

TechniShow Magazine@Technishow Technishow begint al aardig vorm te krijgen. Alvast welkom! #Technishow

Dormatec Environment Systems

Dormatec Environment Systems – En ook in Utrecht zijn de voorbereidingen volop aan de gang! Op dinsdag 15 maart opent de TechniShow haar deuren voor de 65ste editie; en wij zijn er bij! Komt u ook? Hal 9 / stand C.030!

Magistor

Magistor BV straal- en verspaningstechniek – Volgende week de TechniShow2016 in de Jaarbeurs (Utrecht). Lekker bezig met de voorbereidingen … met onder meer en onder anderen deze partners: Indigo Production Design ExpoTeam Floral Queen LimeSquare brand improvement Ronald A. Westerhuis

Style CNC Machines

STYLE CNC Machines – De contouren van onze stand op de TechniShow worden langzaam zichtbaar. Er worden deze week maar liefst 9 werkende machines geplaatst, zowel een ZMM als onze BT serie tot onze draaibanken 350 en 510!

Widenhorn

Widenhorn BV ‏@WidenhornPlaat  Lasergesneden RVS tegels met Widenhorn logo opgehaald voor de #TechniShow bij Van de Klundert! Stand 7.C001

Gert Jan Braam

Gert Jan Braam@BraamGertJan – Opbouw #technishow in volle gang. 15-18 maart. Gratis ticket? https://www.technishow.nl 

Boers&Co FijnMetaal

#Gratis toegang tot de #ESEF? Klik hier https://bit.ly/1S5RCfx . Wij zijn er klaar voor! #Zinin