Nieuw evenement voor de voedingsmiddelenindustrie

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Bedrijven die oplossingen of innovaties ontwikkelen waarmee de voedingsmiddelenindustrie efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders kan produceren worden uitgenodigd deel te nemen aan de beurs.

Nieuw evenement voor de voedingsmiddelenindustrie
Foto: Food Technology

Food Technology zet de volgende thema’s centraal: Fabriek van de toekomst, Duurzame en transparante keten, Food innovatie, Veilig voedsel en Food Lab. Een tweedaags congres waarin een groot aantal branche- en kennis organisaties uit de sector lezingen verzorgen ondersteunt het evenement.

Timo van Leent, beursmanager bij Mikrocentrum over Food Technology: ‘Het evenement is nieuw in Nederland. Voor zo’n grote sector als Food was er tot nu toe geen dragend beurs waar de technologische spelers, zowel als het gaat om foodinnovatie als foodprocessing en -productie zich kunnen presenteren. En dat is precies wat we gaan doen. Bij de bekendmaking van onze plannen, vorig jaar januari was er meteen veel animo. Door corona was een goede datum kiezen lastig. Maar gelukkig is dat nu gelukt en praktisch alle bedrijven die zich vorig jaar meteen inschreven zullen in december 2021 acte de préséance geven. Wij merken een groot vertrouwen in onze plannen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *