LAC lanceert de Meet & Learn Community

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

LAC lanceert de Meet & Learn Community voor (las)robotisering. De community staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in lasrobots, lascobots, digitalisering, engineering, smart systems, digital twin, enz. 

LAC lanceert de Meet & Learn Community
Foto: LAC

De LAC Meet & Learn Community heeft als doel: professionals, bedrijven en het onderwijs laagdrempelig voort helpen met kennis over automatisering en digitalisering.

De Meet & Learning Community wordt gevormd door (las)robotprogrammeurs en – operators, engineers, werkvoorbereiders, IT’ers en docenten maar is ook interessant ook voor studenten en leerlingen en voorziet onder andere in een forum en een helpdesk waarop één op één vraag en antwoord tussen branche genoten mogelijk is.

Kennis

Er kan kennis worden gedeeld door workshops, evenementen en publicaties/artikelen te up,- en downloaden. Ook is het een toegangspoort naar de e-learning lesstof voor de door NIL erkende MBO opleiding-, naar de door LAC gecertificeerde modules lasrobotprogrammeur en naar de Ozone digitale leeromgeving.

Verder geeft het toegang tot het ecosysteem waar LAC deel van uitmaakt waarin zowel collega kennisaanbieders, fieldlabs als andere platforms zijn vertegenwoordigd.

Gebruik maken van het forum, de learning site en de helpdesk is na registratie gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *