Elektrolas opent lasschool

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De Lasschool van Elektrolas, al enige tijd in gebruik, wordt op 26 januari 2017 officieel geopend. Deze gelegenheid wordt omlijst door een speciale presentatie van spreker en trendontwikkelaar Adri Pijnenburg.

Het thema van de lezing is ‘Ontwikkeling’. Uniek, onderscheidend en innovatief met extra aandacht voor Technologische innovatie en de duurzame klant- leverancier relatie. Natuurlijk is er een rondleiding door de lasschool, waar dan tevens actief wordt gewerkt. Hierdoor kunnen de gasten kennismaken met de diverse scholingsopties, ook in combinatie met diverse certificeringsopties. Gedurende de middag zullen er ook demonstraties worden gehouden, van smeden tot virtuele lastechniek. Aan het eind van de middag worden de gasten in de gelegenheid gesteld te netwerken tijdens de netwerkborrel. Tevens ontvangen de winnaars van de NIL Verbindingsweek Lasschuim Loterij de prijs die zij hebben gewonnen: 75cl Lasschuim.

Primeur

Op 14 september 2016 nam Elektrolas zijn nieuwe Lasschool in gebruik. ‘Sinds die tijd zijn we goed van start gegaan met een vol leslokaal en 16 cursisten die voornamelijk NIL Handvaardigheidsopleidingen volgen. Deze eerste cursisten hadden de primeur te werken in een sfeervolle ruimte met de allernieuwste lasmachines. Inmiddels zijn er meer cursusdagen bijgekomen en timmeren wij hard aan de weg om met scholing en kwaliteitsbeheer de lastechniek te helpen het niveau op peil te houden of te verbeteren’, schrijft Elektrolas.

Lasschuim

 Diegenen die op de NIL Verbindingsweek zijn geweest, weten dat je bij de stand van Elektrolas je gegevens kon achterlaten waarbij je kans maakte op één van de 25 flessen Lasschuim Blond van 75cl. De winnaars zijn bekend en worden op 26 januari getrakteerd op de fles Lasschuim Blond, een onder eigen recept gebrouwen blond bier. Het idee hiervoor dateert van 2013 toen Elektrolas onder de naam Lasschuim zijn eerste bier presenteerde tijdens zijn Relatiedag. Dit viel goed in de smaak en was voor Elektrolas reden om dit verder vorm te geven. Begin 2016 hebben zij samen met bierbrouwers aan tafel gezeten om de juiste ingrediënten van het eigen biertje te selecteren. Voor Lasschuim Blond hebben zij gekozen voor Falconer’s Flight, Nelson S. hop en Danstar American Westcoast gist. Na de opening bent u welkom om een glaasje Lasschuim Blond te proeven.

Hier kun je aanmelden voor de opening van de Lasschool.