Advertorial: papieren op de werkvloer niet meer nodig

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Pakbonnen, werkbonnen, en andere papieren op de werkvloer: voor veel producenten zijn ze een doorn in het oog. Ze raken kwijt, worden onleesbaar of te laat ingeleverd – en hoe weet je eigenlijk zeker dat elke werknemer de laatste versie in handen heeft? Daaraan komt een einde met Smart Shop Floor.

Smart Shop Floor is het systeem waarmee Exact het voor MKB-ers gemakkelijk en betaalbaar maakt om de communicatie op de werkvloer te automatiseren, zónder dat nou meteen de gehele productielijn overhoop hoeft te worden gehaald en zonder dat de ondernemer een softwarepakket hoeft aan te schaffen. De software bevindt zich namelijk in de cloud. De ondernemer betaalt slechts de gebruikskosten.

Altijd de laatste versie

Dat heeft een aantal voordelen: ten eerste vervalt de begininvestering – die toch snel 20.000 euro bedraagt. Ten tweede hoeft nooit een update te worden aangeschaft; je kan je abonnement zelfs per maand op- en afschalen. En ten derde: doordat de software in de cloud staat, en dus blijvend bereikbaar is voor Exact, kan de leverancier voortdurend updates doorvoeren, zodat de ondernemer altijd met de beste, laatste versie werkt.

‘Software is nooit klaar’, licht productmanager Pieter Hamans toe. ‘Er zijn altijd verbeteringen nodig. Op deze manier kunnen wij zowel de suggesties van de klant snel implementeren, als doorbouwen richting de toekomst.’

Lees verder in de krant: Exact heeft het systeem zo ontwikkeld dat de gebruiker alleen díe informatie te zien krijgt die voor hem relevant is.