Luma Hengelo ontvangt nieuwe kantmachine in nieuw pand

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

Metaalbedrijf Luma Hengelo heeft een nieuwe kantbank, de D135 van MVD, in gebruik genomen. Tegelijkertijd heeft het bedrijf ook haar verhuizing naar een nieuw bedrijfspand officieel aangekondigd.

‘Vanaf heden zijn wij gevestigd aan de Oosterveldsingel 36, 7558 PK Hengelo’, liet Luma Hengelo op social media weten. De bouw van de nieuwe locatie heeft meer dan een jaar in beslag genomen en vier maanden geleden vonden er al interne verhuizingen plaats. In de loop der maanden zijn er ook een aantal nieuwe machines toegevoegd aan het machinepark.

Zo werd drie maanden geleden een nieuwe lasersnijmachine van MVD in gebruik genomen. Nu volgende de laatste nieuwkomer, de D135 kantbank van MVD. ‘Het mooie van deze kantbank is dat hij een automatisch hoek meetsysteem heeft. Tijdens onze open dag kunt u ook deze machine komen bekijken’, klinkt het bij het bedrijf.

Open dag bij Luma

Vrijdag 26 mei zijn klanten, leveranciers, buren, familie en vrienden uitgenodigd het nieuwe pand te bezichtigen tijdens een open dag.

Luma Hengelo is een plaatwerk en constructiebedrijf dat actief is sinds 1982 en 35 medewerkers op de loonlijst heeft staan. De marktsegmenten waar Luma werkzaam is, variëren van machinebouw tot halfgeleiderindustrie en van interieurbouw tot landbouwmechanisatie.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *