Bressers Metaal steekt 4 miljoen in uitbreiding

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Bressers Metaal heeft voor ruim 4 miljoen euro geïnvesteerd in de uitbreiding van zijn aanvoer-, opslag- en productiecapaciteit. Het bedrijf ligt aan een kanaal dat momenteel verbreed en verdiept wordt, hierdoor kan het bedrijf op termijn klasse 4 schepen gaan ontvangen met een totale beladingsgraad van zo’n 1.200 ton. De eigen insteekhaven zal daarom worden verruimd.

Met de bouw van twee industriële hallen zal tevens de overdekte opslagcapaciteit worden vergroot met circa 9.000 vierkante meter. Ook wordt het rollerbaancircuit verlengd en voorzien van een nieuwe hightech zaagmachine. De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart en zullen medio 2018 afgerond zijn.

Bressers Metaal

Bressers Metaal is een onafhankelijke voorraadhoudende groothandel in constructiestaal, plaatstaal, (profiel)buizen, wapeningsstaal en bladlood en beschikt op industrieterrein Vossenberg in Tilburg over een bedrijfsterrein van 70.000 vierkante meter met een eigen insteekhaven voor wateraansluiting. De (bewerkte) materialen worden afgezet op de Nederlandse en Belgische markt. Het familiebedrijf bestaat sinds 1893 en viert volgend jaar zijn 125-jarig bestaan.

www.bressers.nl