Bahco beste leverancier van Zevij-Necomij

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Bahco is tijdens het jaarlijks relatiecongres van het Zevij-Necomij uitgeroepen tot Leverancier van het Jaar 2018 is. Extra feestelijk omdat de inkooporganisatie Zevij-Necomij haar 65-jarig jubileum vierde.

Zevij-Necomij zegt markleider te zijn in de Benelux met 133 aangesloten groothandels en 581 vestigingen. Voor de verkiezing van Leverancier van het jaar 2018 waren drie leveranciers door Zevij-Necomij genomineerd: Bahco, Matador en Ubbink. Omdat zij een topprestatie leveren voor Zevij-Necomij en haar leden op het gebied van innovatie, het thema van 2018.

Door een vakjury bestaande uit de aangesloten groothandels is Bahco als winnaar bekroond. Omdat het innoveert en gereedschap maakt die gebouwd zijn om het risico op aandoeningen te beperken zonder in te boeten aan de prestaties of duurzaamheid. Maar daarnaast weet het bedrijf deze innovatieve producten middels goede condities, goede logistiek én een intensieve samenwerking met de groothandel aan de man te brengen. Een terechte winnaar die op alle fronten goed scoort bij de vakjury.