Inschrijving geopend voor Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie 2018

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De Duits-Nederlandse Prijs zal op 5 november 2018 voor de 11e keer worden uitgereikt. Tot 21 september kunnen innovatieve bedrijven uit Duitsland en Nederland zich aanmelden voor deze prestigieuze prijs.

Met inmiddels tien prijsuitreikingen, rond 400 aanmeldingen en circa 20.000 online stemmen reikt de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) de grootste Nederlandse onderscheiding in zijn soort uit. ‘Met de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie willen wij bedrijven belonen voor hun inzet in het buurland en het grensoverschrijdende succes in het bedrijfsleven,’ vertelt Günter Gülker, directeur van de DNHK.

Innovatief karakter

Ondernemingen met een innovatief karakter of bijzondere nieuwe producten, projecten of ontwikkelingen maken kans op de prijs. Evenals bedrijven die een krachtige economische impuls realiseren in beide landen of in specifieke regio’s of die een uniek ondernemerssucces hebben gerealiseerd. 

  

Aanmelden

Tot 21 september kunnen bedrijven zich online aanmelden. Eind september selecteert de jury drie finalisten. De winnaar wordt uiteindelijk gekozen via een online stemprocedure. De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op 5 november 2018 in Den Haag en wordt bijgewoond door circa 150 beslissers uit de politiek en het bedrijfsleven. 

Inschrijven kan via www.dnhk.org/prijsvoordeeconomie