Blog Rolf Elling: ‘Olé, olé, op naar België’

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Eind maart is de Machineering 2019. In Brussels Expo. En dat is interessant voor de Nederlandse maakbedrijven. Kijk alleen al naar het aantal Nederlandse deelnemers, circa 35. We vertegenwoordigen hiermee bijna een kwart van het deelnemersveld. In totaal zijn er circa 125 deelnemers.

Het lijkt er op dat België nu steeds gewilder wordt voor onze maakindustrie. En daar is niets mis mee, aangezien we behoorlijk wat export wegzetten richting onze zuiderburen. Na Duitsland neemt België de tweede plaats in op ons exportoverzicht. 

Er is op 27, 28 en 29 maart, veel te zien op de 15.000 vierkante meters beursoppervlakte. Machinetechnologie, componenten, materialen, software en automatisering. Maar er is ook een studienamiddag met Agoria en BIL met als item ‘Lasmallen, vervorming en lasparameters. Daarnaast is er een twaalftal expert classes met boeiende sprekers die betrokken zijn bij onder andere KU Leuven, Flam3d, Flanders Made en Engie. Kijk maar even op de website www.machineering.eu. wat ze allemaal gaan vertellen. De beursorganisatie noemt Machineering het Mekka voor iedereen die actief is in de maak. Maar afijn, dat moet u als bezoeker zelf maar beslissen. Vraag & Aanbod is ook aanwezig.

Ik nodig u graag uit op onze Vraag en Aanbod stand (nummer B37) om een Belgisch biertje te komen drinken. We hebben Kwaremont en Bavik Super.

 

Rolf Elling, hoofdredacteur

 

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod