Strabeko tweemaal te zien in SBS6-programma Zo goed als nieuw

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Straal- en coatingbedrijf Strabeko maakt deze maand tweemaal zijn opwachting in het SBS6-programma Zo goed als nieuw, dat wordt gepresenteerd door Patty Brard. In dit programma worden objecten met een emotionele waarde opgeknapt zodat ze er weer als nieuw uitzien.

Op woensdag 2 oktober om 21.20 uur is de eerste aflevering te zien, waarin een vaste klant van Strabeko een kinderfiets langsbrengt, om deze als nieuwe aan de eigenaar aan te kunnen bieden. De filmploeg van SBS6 brengt de verschillende oppervlaktebehandelingen en processen die de fiets ondergaat in beeld, van staalstralen tot de laagste laag poeder die de poedercoater aanbrengt.

Twee weken later, op woensdag 16 oktober om 21.30 is Strabeko nogmaals te zien in Zo goed als nieuw. Ditmaal wordt er een item van Chateau Meiland (een realityserie van SBS6) naar Strabeko gebracht, om als nieuw weer te worden afgeleverd bij de familie in Frankrijk. Eik van den Dries, directeur van Strabeko, zal tijdens de aflevering alle oppervlaktebehandelingen toelichten. Ook komt het team van Strabeko uitgebreid in beeld.