UTB Industrial Acquisitions neemt failliete Allpro over

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

Allpro uit Waalwijk, dat in november failliet werd verklaard, is overgenomen. UTB Industrial Acquisitions, eveneens uit Waalwijk, heeft met curator mr. E. van der Kolk overeenstemming bereikt over de overname van de producent en leverancier van metalen gevelbekleding.

Tags:
Foto: Allpro

Samenwerking tussen UTB en het Oosterhoutse Cladding Partners, branchegenoot van Allpro, heeft vervolgens geleid tot voortzetting van de activiteiten van Allpro, onder de hoede van Cladding. ‘We zijn blij dat we een doorstart hebben kunnen realiseren en zien in combinatie met Cladding Partners voor Allpro goede toekomstmogelijkheden en dus continuïteit’, laat UTB weten.

Allpro neemt door zijn brede activiteiten al vele jaren een unieke positie in op de Nederlandse markt als engineer en producent van gevelbekleding van onder meer aluminium en RVS. Allpro blijft onder zijn eigen naam opereren, maar gaat zich in de nieuwe opzet meer richten op de zogeheten specials, licht Jeroen van der Velden van Cladding toe. Tot aan het faillissement telde Allpro zo’n vijftig medewerkers. Ongeveer de helft van hen kan na de doorstart bij het bedrijf blijven werken.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *