Mikrocentrum lanceert Materials Engineering congres

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

Mikrocentrum lanceert op 17 oktober een nieuw evenement: Materials Engineering. Het congres richt zich op de fysieke en chemische verwerking van materialen en op het creëren van microstructuren en texturen. Deze elementen beïnvloeden de sterkte, stijfheid en andere essentiële eigenschappen. Van conventionele verwerkingstechnieken tot methodieken als Additive Manufacturing: elke techniek opent mogelijkheden.

Tags:
Foto: Mikrocentrum

Wanneer je de mechanismen en het gedrag van materialen begrijpt, kun je innovatieve oplossingen voor uiteenlopende toepassingen realiseren. Wie wil ontdekken hoe je dit het beste kunt aanpakken, wordt uitgenodigd langs te komen in Veldhoven op 17 oktober.

Hier is van alles te ontdekken over bijvoorbeeld tweedimensionale materialen en defectpreventie en productieoptimalisatie. Verder houden onder andere ASML, Hittech Group en GKN Fokker Aerospace presentaties. Bekijk het volledige congresprogramma hier. 

Daarnaast is het mogelijk om professionals te ontmoeten die betrokken zijn bij de ontwikkeling en toepassing van materialen en materiaalkeuzes. Bekijk alle aanwezige exposanten en sprekers.

Tot slot is er uiteraard ook de mogelijkheid om te netwerken met anderen uit de mkb maakindustrie. Meer informatie over het congres en opties tot aanmelden zijn te vinden op de site van mikrocentrum.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *