Hernieuwde samenwerking Electrotool en Cosen Saws

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

Electrotool, een bekende speler in de wereld van metaalbewerkingsmachines, heeft zijn samenwerking met de Taiwanese fabrikant van bandzaagmachines Cosen Saws nieuw leven ingeblazen. Deze samenwerking stelt Electrotool in staat om Cosen bandzaagmachines sneller en efficiënter te leveren aan klanten in Noordwest-Europa.

De Cosen SH510LDMB + MPS1 (Foto: Electrotool)

Een speciaal magazijn nabij de haven van Rotterdam zorgt voor levering van de machines uit voorraad, met een aanzienlijke verkorting van de doorlooptijden voor de dealers als gevolg. Om de snelle levering te garanderen, heeft Electrotool een apart magazijn ingericht waar niet alleen machines, maar ook onderdelen en verbruiksartikelen op voorraad liggen. Het doel is om minstens vijfentwintig Cosen bandzaagmachines in voorraad te hebben. Het assortiment varieert van de G320 dubbelkoloms bandzaagautomaat tot de SH1010W halfautomaat en van de verstekbandzaagmachine SH510LDM tot de verticale verstekbandzaagmachine V2620.

Voordelen

Voor de Benelux-landen biedt de hernieuwde samenwerking extra voordelen. Electrotool levert niet alleen de Cosen bandzaagmachines, maar biedt klanten ook de mogelijkheid om deze machines te combineren met hun eigen gefabriceerde MPS rollenbanen, in- en uitvoersystemen en positioneersystemen. Deze systemen voldoen aan de specifieke Europese eisen voor logistieke efficiëntie rond zaagmachines.

Met behulp van de Zaaglijnconfigurator op de website van Electrotool kunnen klanten hun zaagsysteem eenvoudig samenstellen en aanpassen aan hun behoeften. Dit zorgt voor een oplossing op maat, perfect afgestemd op de eisen van de klant en de specifieke zaagtoepassingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *