Techniektalent krijgt Boessenkoolprijs

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Voor de veertigste keer is de Johan Boessenkoolprijs uitgereikt. De prijs ging dit jaar naar scholier Michel Kroezen van het Pius X College.

Michel Kroezen krijgt de prijs voor zijn talent en inzet tijdens de Junior Vakkanjer wedstrijd. Hij eindigde als vierde op het onderdeel 3D-tekenen. De student Metaal & Techniek ontving een oorkonde en een goed gevulde gereedschapskist.

De Johan Boessenkoolprijs

De onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan jong talent. Een stimulans voor de opleiding en haar leerlingen voor de toekomst. ‘Goed geschoold personeel is voor ons soort bedrijven van levensbelang’, aldus directeur Eelco Osse van Boessenkool B.V. De machinefabriek onderstreept met uitreiking van de prijs betrokkenheid bij de technische opleidingen in de regio.

Boessenkool B.V.

Machinefabriek Boessenkool BV in Almelo heeft een goede reputatie op het gebied van toelevering voor machinebouw en speciale machines. Een belangrijke bedrijfspijler is het zien van de man als basis aan de machine.

TIV in Hardenberg

Van een tot drie september vindt in Hardenberg de TIV (Technische Industriële Vakbeurs) plaats. Machinefabriek Boessenkool zal hier aanwezig zijn. Stand 425, hal 4.