Multiweld introduceert aanvullend garantieplan

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Multiweld introducert een nieuw garantieplan onder de naam Multiweld Care Extra Garantieplan. De klant kan hiermee de standaard fabrieksgarantie aanvullen met verschillende opties om meer zekerheid in te bouwen.

Klanten verlangen volgens Multiweld naar kwaliteit, zekerheid en transparantie. ‘En dat bieden wij met het Multiweld Care Extra Garantieplan’, schrijft de lastechnische groothandel in een persbericht. ‘De standaard fabrieksgaranties zijn vaak van korte duur en dekken niet alle kosten. Wanneer je net een investering hebt gedaan, wil je niet onaangenaam verrast worden als de machine defect gaat. Het Multiweld Care Extra Garantieplan vult de standaard fabrieksgarantie aan en neemt de zorg bij de klant weg’, aldus Olav de Swaaf, marketing manager Multiweld.

Binnen het Multiweld Care Extra Garantieplan kunnen klanten kiezen voor een aantal opties die moeten bijdragen aan het behoud en de levensduur van de investering. Dat zijn achtereenvolgens: Multiweld Care Installatie, Multiweld Care Onderhoud, Multiweld Care Reparatiebox, Multiweld Care Aanvullende Garantie en Multiweld Care Verlenging Fabrieksgarantie. De garantieregeling is modulair opgebouwd waardoor de klant het gewenste garantiepakket kan samenstellen.