Indumation.be is gloednieuwe beurs voor industriële automatisering

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Agoria (de federatie van de technologische industrie), Belgitrans (Belgische vereniging voor aandrijftechniek) en Fimop (Belgische vereniging voor hydraulica en pneumatica) lanceren samen de eerste editie van de beurs Indumation.be. Dit nieuwe initiatief vindt op 18, 19 en 20 mei 2011 plaats in de gebouwen van Kortrijk Xpo.

Het volledige gamma van zowel de Factory, de Process als de Infrastructure Automation staan tijdens Indumation.be volop in de schijnwerpers. Invent Media, een spin-off van Expo Advice, fungeert als beursorganisator. De nieuwe beurs heeft de ambitie om uit te groeien tot dé ontmoetingsplaats voor alle Belgische en buitenlandse ondernemingen die als hoofd- of nevenactiviteit industriële activiteiten of diensten aanbieden in de sector van de industriële automatisering.

Toekomstgerichte producten

Indumation.be staat in het teken van innovatieve, nieuwe en toekomstgerichte producten, oplossingen, installaties en service-aspecten voor de Belgische industrie. Op de beurs zijn alle aanbieders van deel- of volledige oplossingen binnen de totale waardeketen van de Industrial Automation van de partij. Het is een platform waarop zij onderzoekers, ontwikkelaars, gebruikers, verdelers of agenten bereiken. Er wordt niet alleen gefocust op de ‘Factory Automation’, maar ook op de ‘Process Automation’, aangevuld met de ‘Infrastructure Automation’.