‘Ridder on Tour’ bij Orfa Visser in teken van ERP-software Ridder R8

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Orfa Visser organiseert op dinsdag 15 juni de bijeenkomst ‘Ridder on Tour’. Tijdens deze bijeenkomst op de bedrijfslocatie van Orfa Visser in Dronten, zal Ridder Data Systems uit Harderwijk de aanwezigen kennis laten maken met de mogelijkheden om de bedrijfsprocessen optimaal te beheersen met de ERP-software Ridder R8.

Nu de eerste tekenen van economisch herstel zich aandienen, vertaalt dit zich voor veel bedrijven in een toenemende vraag naar producten en diensten. Meer vraag naar producten betekent meer werk en dus de noodzaak om de bedrijfsprocessen optimaal te beheersen. De beste manier om dit te doen, is volgens Orfa Visser middels de ERP-software Ridder R8.

Praktijkvoorbeelden

De gastheer van ‘Ridder on Tour‘, Iwan Reusken, zal vertellen welke voordelen Ridder R8 Orfa Visser heeft gebracht. Deze voordelen zullen concreet worden onderbouwd met praktijkvoorbeelden. De bijeenkomst wordt afgesloten met een rondleiding. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@ridder.nl of door contact op te nemen met de verkoopafdeling van Ridder via telefoonnummer 0341-41.29.84.