Jörg met Dietech afwikkelmachine op Installatie Vakbeurs Hardenberg

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Jörg Machines is van 7 tot en met 9 september present op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg met machines voor de installateur die zich met zinkwerk bezighoudt. Nieuw in het programma zijn de machines van het recent door Jörg overgenomen Dietech.

Blikvanger is de compacte afwikkelmachine van Dietech, waarmee makkelijk en efficiënt enkele of series platen geknipt kunnen worden. De machine voert plaat in vanaf de rol, strekt deze en knipt deze af in het gewenste aantal en op de gewenste lengte.

Kraalbalken

Jörg toont ook een aantal kraalbalken voor het maken van mooie kralen aan dakgoten. Onder meer een zware kraalbalk voor intensief gebruik, die op de elektrische machine gemonteerd is maar ook los gebruikt kan worden, staat op de Installatie Vakbeurs.

Daarnaast showt Jörg een lichtere kraalbalk voor minder intensief gebruik. Deze kan ook in de bovenbalk van de Jörg zetbank geïntegreerd worden. De elektrische machines zijn verkrijgbaar van 1 tot en met 6 meter, in de Jörg of Dietech uitvoeringen.

  

Voormachine

Ook nieuw is het nieuwe onderstel voor de handmatige voormachine van Jörg, een zogenaamde driepoot. Dit onderstel is, samen met de voormachine zelf, makkelijk mee te nemen op karwei. Door een voet op het frame te plaatsen, kan er stabiel gewerkt worden, terwijl de vrije mobiliteit gehandhaafd blijft.