Electro ABI vertegenwoordigt Nabtesco Precision in Benelux

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Electro ABI is sinds kort de officiële vertegenwoordiging van Nabtesco Precision Equipment Company voor de Benelux. Nabtesco Precision, een onderdeel van de Japanse Nabtesco-groep is wereldmarktleider op het gebied van cycloïde precisievertragingskasten.

De hoogprecisievertragingskasten uit het programma van Nabtesco zijn ontworpen met het doel de prestaties en productiviteit van de klant te optimaliseren. De producten zijn compact, lichtgewicht en bieden een hoge torsiestijfheid en efficiëntie. De Nabtesco-vertragingskasten zijn verkrijgbaar in verschillende series, met zowel een holle as als een volle as.

Componentenset

Er is keuze uit een ready-to-mount-versie, of een uitvoering als componentenset. De componentenset biedt de constructeur de mogelijkheid om zeer compact de vertragingskast te integreren. Er is een ruime variatie aan bouwgroottes, van 122 tot 543 mm, met keuze uit verschillende overbrengingen van 27 tot 258 : 1. Het nominaal koppel bedraagt, afhankelijk van de gekozen uitvoering, 60 tot 8.800 Nm.