Nieuwkomer Industry & Automation succesvol op Industriële Week

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De nieuwkomer op de Industriële Week (5 tot en met 8 oktober in Jaarbeurs Utrecht) was Industry & Automation. Van de vier beurzen was deze vakbeurs op het gebied van industriële automatisering één van de publiekstrekkers.

Vooral over het nu al grote aanbod van de beurs is projectmanager Martijn Beckers zeer te spreken. ‘De waardering die wij daaruit voortvloeiend kregen van bezoekers en exposanten is voor een eerste keer boven verwachting. Voor de volgende editie gaan we hard werken om dit eerste succes verder uit te bouwen. Het veroveren van een prominente plek en markleiderschap is het uiteindelijke doel. Vooral het brede aanbod met de andere beurzen van de Industriële Week maakt het voor exposanten en bezoekers interessant. We hebben namelijk ook het gevoel dat er meer uit deze beurstitel te halen is.’

Volgende editie

Het aantal bezoekers van de Industriële Week van de vier beursdagen was ruim 23 duizend.  46 procent van deze bezoekers liet weten geïnteresseerd te zijn in de vakbeurs Industry & Automation. Tweederde van de bezoekers van Industry & Automation gaat de volgende editie bezoeken. Wat daarnaast opviel is dat 43 procent van de bezoekers een omzetverbetering ziet voor zijn bedrijf ten opzichte van vorig jaar, 37 procent denkt dat deze stabiel blijft en 20 procent houdt rekening met een verslechtering van de omzet.