Ergonomische Vacumaster ECO 75

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Schmalz brengt het nieuwe type Vacumaster ECO 75 op de markt, waarmee op eenvoudige en ergonomische wijze werkstukken gehandeld kunnen worden.

De VacuMaster heftoestellen van Schmalz verlichten de dagelijkse hef- en verplaatsingswerkzaamheden en ondersteunen overal waar zware lasten moeten worden gehandeld. Met de standaardmodellen kunnen werkstukken tot 2.000 kilogram eenvoudig en ergonomisch worden getild. De toepassingsmogelijkheden zijn legio: van metalen en houten platen tot rollen en spoelen, steenblokken en vaten.

 

Nieuw in het programma van de firma Schmalz is het type Vacumaster ECO 75, waarmee op eenvoudige en ergonomische wijze werkstukken gehandeld kunnen worden. Gladde en niet poreuze delen tot een gewicht van 75 kilo pakt de ECO 75 op, zonder dat er gebruikgemaakt hoeft te worden van toevoer van elektra of perslucht. Met behulp van een balg wordt door het apparaat het benodigde vacuüm gegenereerd, en door zijn lage eigen gewicht van 7 kilo en geringe afmeting is het een flexibele tilhulp.

 

Veilig werken wordt gegarandeerd door de aanwezige signalering tegen vacuümlekkage. Door een optimale implementatie van oplossingen voor allerlei branches biedt Schmalz een uitgebreid en praktisch assortiment aan van applicatiespecifieke heftoestellen.