Mijnjongeneel.nl gooit hoge ogen in verkiezing ‘Beste Bouwsite 2010’

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

In de verkiezing onder Cobouw-lezers voor de titel van ‘Beste Bouwsite 2010’ ontving mijnjongeneel.nl, de webshop van Koninklijke Jongeneel, de meeste stemmen van Nederlandse bouwprofessionals. Meer dan 1700 kiezers stemden op hun drie favoriete bouwsites.

Een vakjury besloot dat mijnjongeneel.nl op de tweede plaats eindigde in de verkiezing, achter duurzaamgebouwd.nl. De jury was gecharmeerd van de webshop. In totaal werden meer dan tweehonderd websites genomineerd. Websites van aannemers, toeleveranciers, een opleidingsinstituut, marktplaatsen en zelfs een weblog.

De uitkomst van de verkiezing is een bewijs dat Koninklijke Jongeneel op de juiste manier in de informatiebehoefte van haar klanten voorziet. Via mijnjongeneel.nl heeft de klant 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot uitgebreide productinformatie, netto prijsinformatie en actuele voorraadinformatie van de eigen lokale Jongeneel vestiging. Ook kan de ingelogde klant alle lopende offertes, actuele orders en lopende facturen online nazien. Dagelijks wordt er door honderden Jongeneel klanten ingelogd.

In december 2009 werd Jongeneel uitgeroepen tot beste toeleverancier van hout en bouw- en plaatmaterialen door de Nederlandse aannemers.