België maakt kennis met vakbeurs Elektrotechniek

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De Belgische elektrotechnieksector heeft kennisgemaakt met de nieuwe vakbeurs Elektrotechniek België. Deze beurs werd gehouden in het Brusselse Tour & Taxis van 17 tot en met 19 november 2010. In totaal presenteerden zich tachtig exposanten.

‘Doel van de beurs was om bezoekers met het concept kennis te laten maken en waardevolle ontmoetingen te creëren tussen deze bezoekers en exposanten. We hebben het gevoel dat we een evenement hebben neergezet waar we de volgende keer op door kunnen bouwen’, aldus Koen Erards, projectmanager van Elektrotechniek België. Naast de tachtig exposanten was op Elektrotechniek België een uitgebreid inhoudelijk programma te vinden. Het thema van de beurs, Energy & Efficiency, werd door diverse sprekers overgebracht.

Volgende editie

De volgende editie van de beurs, van 14 tot en met 16 november 2012, wordt volledig georganiseerd door het samenwerkingsverband BeFair Media van de Nederlandse beursorganisator VNU Exhibitions en het Belgische FISA. Geert Maes, algemeen directeur van FISA en managing director van Befair Media: ‘In deze economische nog ietwat onzekere tijden is een beurs neergezet waar duidelijk groeipotentieel in zit. We zijn blij met Elektrotechnieks eerste kennismaking met de Belgische markt. We hebben veel nieuwsgierige mensen mogen verwelkomen met daarbij 55 procent met beslissingsinspraak en 19 procent op adviesniveau. Het is nu zaak om verder te bouwen op de fundamenten van deze eerste editie. We weten waar de sterke punten en kansen liggen. Het is een uniek evenement waar niet alleen de elektrotechniekbranche profijt van heeft, maar de gehele Belgische industrie.’