Laatste kans op deelname aan EMO Hannover 2011

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Producenten van metaalbewerkingsmachines hebben deze maand nog om zich te registreren voor de EMO 2011, die van 19 tot en met 24 september wordt gehouden in Hannover. Het is dit jaar voor het eerst dat exposanten zich online kunnen registreren.

Nederland zal ook vertegenwoordigd zijn. Nu al is bekend dat VIMAG-leden van de Groep Fabrikanten Machines (GFM) er zullen staan. Dat zijn de leden Hembrug Machine Tools (Haarlem), Mayfran (Landgraaf), Safan (Lochem), Style High Tech (Bunschoten), Unisign (Panningen) en Voortman Automatisering (Rijssen).

Meest recente machines

‘Er is geen ander evenement dat haar bezoekers zoveel toegevoegde waarde biedt als deze grootste internationale metaalbewerkingsbeurs, omschrijft ‘dr. Detlev Elsinghorst, commissaris van EMO Hannover 2011 de voordelen van de beurs. Het volledige spectrum aan moderne metaalbewerkingstechnologie wordt bestreken, waaronder de meest recente machines en efficiënte technische oplossingen, productgerelateerde diensten, duurzaamheid in productie en veel meer.

De beurs richt zich voornamelijk op metaalverspanende en -vervormende machines, productiesystemen, precisiegereedschappen, werkstroomautomatisering, computertechnologie, industriële elektronica, onderdelen en accessoires.

In 2007 trok dit mega-evenement voor de metaalbewerking maar liefst 2.120 exposanten en 166.500 bezoekers uit meer dan 60 landen.

Registreren voor deelname aan de EMO Hannover 2011 kan nog de hele maand december online via www.emo-hannover.de