Gijs Hoefnagels nieuwe directeur van Hoefnagels Brand- en Bedrijfsdeuren

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Gijs Hoefnagels is per 1 januari benoemd tot commercieel directeur van Hoefnagels Brand- en Bedrijfsdeuren. Hij is sinds 2006 werkzaam binnen het familiebedrijf Hoefnagels en is de vierde generatie binnen het bedrijf.

Gijs Hoefnagels heeft in afgelopen jaren de salesafdeling van Brand- en Bedrijfsdeuren op een professionele wijze geleid en blijft verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten.

De Hoefnagels Groep is sinds 1884 actief in de Nederlandse bouwsector. Als specialist in branddeuren is Hoefnagels leidend in de markt van branddeuren. Het assortiment bestaat onder meer uit brand- en rookwerende rolschermen, brandwerende rolluiken en brandwerende schuifdeuren. Alle producten zijn maatwerk, volledig afgestemd op de wensen en eisen van architect, opdrachtgever en wetgever.

Aluminium gevelbouw

Naast branddeuren is aluminium gevelbouw een onderdeel van het bedrijf. Hoefnagels Aluminium Gevels is partner voor architect, aannemer en eindgebruiker als het gaat om het toepassen van de juiste aluminium kozijnen, deuren en vliesgevels voor nieuwbouw en renovatie.

Driekoppige directie

De directie van Hoefnagels bestaat nu uit drie personen: Cees Hoefnagels (algemeen directeur Hoefnagels Groep), Peter van den Elshout (directeur Hoefnagels Aluminium Gevels) en Gijs Hoefnagels (commercieel directeur Hoefnagels Brand- en Bedrijfsdeuren).