Meerbouw en VORM Bouw kiezen allebei voor FSC

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Meerbouw en VORM Bouw hebben een partnerovereenkomst met FSC Nederland ondertekend. Als onderdeel van het netwerk van FSC Nederland zullen beide bouwers zich inzetten voor een eerlijke markt en verantwoord bosbeheer.

Inmiddels hebben 31 bouwbedrijven zich aangesloten bij het netwerk van FSC Nederland.

‘Als VORM Holding zijn wij al jaren bewust bezig met het milieu en duurzaamheid. Het begrip duurzaamheid is ook voor 2011 een speerpunt in ons beleid’, aldus Daan van der Vorm, directeur van VORM Bouw.

‘Omdat Meerbouw Rotterdam ook op een maatschappelijke verantwoorde manier werk wil uitvoeren, is een partnerschap met FSC een logisch gevolg en een resultaat waar we als bedrijf trots op mogen zijn’,  aldus Peter Aloserij, directeur van Meerbouw.

FSC Nederland is in september vorig jaar gestart met de campagne ‘FSC zoekt duurzame partners in de bouw’. Doel van deze campagne is het aantal partners in de bouwsector fors uit te breiden.

In het kader van deze campagne benadert FSC Nederland  FSC-gecertificeerde bouwbedrijven. ‘We beschouwen deze bedrijven als voorlopers in de sector, waarbij duurzaamheid een belangrijk onderdeel vormt van haar bedrijfsvoering’, zegt FSC Ambassadeur Ton Wessels.