Precious Woods Europe is weer lid van de VVNH

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Sinds 1 januari is Precious Woods Europe weer lid van de koninklijke VVNH. Paul van den Heuvel, directeur van de VVNH, is blij dat Precious Woods Europe tot de vereniging is toegetreden.

‘De Koninklijke VVNH is de representatieve vereniging voor de houthandel in Nederland. Precious Woods hoort daarbij en ik ben dan ook blij dat we het bedrijf als lid van onze vereniging mogen begroeten’, aldus Van den Heuvel.

Volgens Stijn Hemel, algemeen directeur van Precious Woods Europe, biedt dat het bedrijf een aantal belangrijke voordelen: ‘Als ondersteuning voor ons als werkgever is de VVNH een zeer professionele organisatie. Bovendien kan de voorlichting over hout en houtgebruik, door middel van Centrum Hout, nu ook veel beter door Precious Woods benut worden.’

In 2004 raakte de onderneming haar lidmaatschap kwijt. Een verschil van inzicht in het milieubeleid was daar debet aan. Inmiddels is de marktsituatie geheel veranderd, is het FSC-keurmerk een alom geaccepteerd systeem en is het begrip duurzaamheid in de houthandel en de VVNH niet meer weg te denken.