Boels in trek op de Bouwbeurs

Foto van: Rolf Elling
Geplaatst door Rolf Elling

Boels Rental heeft een hybride graafmachine opgenomen in haar verhuurpakket. Dé publiekstrekker op de stand was echter de Boels Kalender 2011 waarin dertien schaars geklede vrouwen het uitgebreide verhuurassortiment aanprijzen.

Boels pakte hiermee groot uit. Het bedrijf liet zelfs een promofilm maken van de hoe de kalender werd gemaakt. Hieronder de video van de ‘Boels kalender 2011 de making of’.

 

Terug naar de actualiteit, de Kubota hybride graafmachine die hydraulisch kan worden aangedreven, maar ook op diesel het werk kan doen.Op de Bouwbeurs beleefde deze kleine oranje machine zijn primeur.

‘De graafeenheid wordt hydraulisch aangedreven door een hydraulische unit. Deze werkt op krachtstroom. De graafmachine is vooral in te zetten bij graafwerk dat binnen moet gebeuren. De geluidsoverlast wordt dan beperkt. Bovendien geeft dit geen luchtvervuiling’, vertelt René Jonker, accountmanager bij Boels Rental. Grote aanjager van de hybride machine is Johan Hento, die er voor zorgde dat de hybride unit tijdens de Bouwbeurs was te zien.