Bouw & Agri Vakdagen presenteren totaaloverzicht

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Het domein van de Lunaruiters aan de Klomperweg in Lunteren wordt 10 en 11 maart omgebouwd tot beurscomplex voor de Bouw & Agri Vakdagen. Op totaal zo’n 2.000 m2 presenteren circa 120 beursdeelnemers zich aan de bezoekers, veelal uit de agrarische sector.

De Bouw & Agri Vakdagen bieden alle mogelijkheden om de bezoekers zich te laten oriënteren op kansen en ontwikkelingen die een bijdrage kunnen leveren aan een  beter en efficiënter rendement van het agrarisch bedrijf. De diversiteit van de  ruim honderd standhouders garandeert mogelijke oplossingen voor tal van vragen en problemen waarmee de agrarische bedrijven geconfronteerd worden.

De beursdeelnemers vormen met elkaar een bont gezelschap, met raakvlakken op  agrarisch (bouw)gebied. Dit houdt onder meer in: klankbord vanaf planfase, uitwerking  tot concrete planning, fundering, bouwen, inrichten, infrastructuur, dieren, voeding en voedingssystemen, automatisering, financiering en advisering.

De deelnemers aan de Bouw & Agri Vakdagen nodigen hun relaties uit voor deze beurs. De Bouw & Agri Vakdagen zijn op 10 en 11 maart geopend van 13.00 tot 22.00 uur.