Grote namen op VILO Relatiedagen Hardenberg

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Op 5, 6 en 7 april is het weer zover, de elfde editie van VILO Relatiedagen Hardenberg. Evenementenhal Hardenberg staat weer drie dagen in het teken van de Verpakkingsindustrie Intern Transport, Logistiek en Opslag. Vorig jaar trok de beurs 4.340 bezoekers.

Kenmerkend voor VILO Relatiedagen Hardenberg is dat een vaste groep met exposanten jaarlijks terugkeert naar deze vakbeurs. Bezoekers treffen ook deze editie weer alle grote merken op intern transport gebied. Een greep uit de deelnemende bedrijven: Still Intern transport, TVH, Jungheinrich Nederland, Crown Intern transport, Motrac Intern Transport, Crepa, Toyota Material Handling en Cyklop Nederland.

 

Nieuwe ontwikkelingen

VILO Relatiedagen is volgens de beursorganisator die ideale gelegenheid om op de hoogte worden gebracht van nieuwe ontwikkelingen, informatie uitwisselen en contacten opdoen. Er is de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen in de markt, zoeken naar oplossingen voor een specifiek probleem of antwoord krijgen op gerichte zaken. Tevens kunnen bezoekers aanbieders met elkaar vergelijken en afspraken maken met leveranciers.

 

Metavak

Bezoek tijdens VILO Relatiedagen ook Metavak Hardenberg. Op deze vakbeurs voor de verspanende en niet verspanende industrie staan diverse machinefabrikanten en wordt bezocht door metaalbewerkende en verwerkende bedrijven uit heel Nederland. Op vertoon van één entreebewijs kunnen bezoekers beide vakbeurzen bezoeken. Zowel Vilo Relatiedagen als Metavak zijn van dinsdag 5 april tot en met donderdag 7 april geopend van 14.00 tot 22.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Vraag gratis een VIP-relatiekaart aan bij de beursorganisatie via de website.