MYbusinessmedia start uitgave over lassen, snijden en verbinden

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Uitgeverij MYbusinessmedia start een nieuwe multimediale uitgave over lassen, snijden en verbinden. Er is nog geen naam voor de nieuwe titel, die zal worden onthuld tijdens een ‘Meet the Press bijeenkomst’ medio mei.

De uitgeverij is tot dit initiatief gekomen na het beëindigen van de uitgeefactiviteiten van het blad Lastechniek, een uitgave van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL). Het NIL heeft besloten deze uitgave onder eigen paraplu voort te zetten als verenigingsblad.

De nieuwe uitgave zal voorzien in onafhankelijke vakinformatie voor de metaal en metaalverwerkende industrie over verbindingstechnieken en alles wat daarmee samenhangt: lassen, snijden, verbinden, lijmen. De doelgroep bestaat uit hoger geschoold technisch personeel in de metaal- en elektro-industrie, alsmede in de offshore- en maritieme industrie.

Alle kennis in huis

Alle kennis op het gebied van las- en verbindingstechnieken, is en blijft in huis bij MYbusinessmedia.
Het voormalige team van Lastechniek gaat zich bezighouden met de nieuwe multimediale uitgave. Uitgever Judith Verbeek is van mening dat de markt hiermee verzekerd is van een stroom onafhankelijke vakinformatie. ‘Daarnaast kunnen lezers en adverteerders van de nieuwe titel mee profiteren van de synergie met de andere bladen in het industriële portfolio van MYbusinessmedia , zoals Vraag en Aanbod, Metaal & Techniek en de Constructeur.’

‘Kenmerkend van de nieuwe uitgave is het crossmediale karakter, wat betekent dat informatie wordt
verspreid via diverse mediavormen terwijl die verschillende vormen elkaar versterken. Wij focussen sterk op online toepassingen en daarnaast op tijdschriften, cursussen en evenementen’, vertelt Verbeek

www.mybusinessmedia.nl