SH&M gaat verder als Kenniscentrum SH&M

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

SH&M wordt in het vervolg aangeduid als Kenniscentrum SH&M. De afkorting SH&M blijft, maar de toevoeging Stichting Hout & Meubel gaat komend jaar uit alle communicatiemiddelen verdwijnen.

De toevoeging van het woord kenniscentrum ligt voor de hand. SH&M wil zich duidelijker profileren als kenniscentrum voor het beroepsonderwijs en bedrijfsleven.

Als kenniscentrum draagt SH&M zorg voor een goede match tussen haar leerbedrijven en leerlingen in het beroepsonderwijs, schoolverlaters en (jeugd)werklozen. De organisatie is verantwoordelijk voor de juiste condities voor stages en leerbanen, de diplomastructuur in het middelbaar beroepsonderwijs en verschaft inzicht in de (regionale) arbeidsmarkt. SH&M is ook innovatief dienstverlener met een schat aan jarenlang opgebouwde kennis van de branche en het beroepsonderwijs.

Tevens bleek uit eerder onderzoek onder relaties dat SH&M het woord ‘stichting’ in deze tijd niet meer prominent zou moeten voeren. Een complete naamsverandering bleek geen optie, omdat zowel de naam SH&M als het beeldmerk een grote herkenbaarheid genieten binnen de branches en het onderwijs.

Kenniscentrum SH&M voert de naamsaanpassing in 2011 gefaseerd in.