Stodt reikt eerste diploma’s uit voor opleiding BBL 4 Moderne productietechnologie

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De eerste vijf deelnemers aan de nieuwe Stodt opleiding Moderne productietechnologie zijn onlangs geslaagd. Op 26 april reikte Stodt de diploma’s uit.

De gediplomeerden werken voor de Twentse bedrijven Aeronamic uit Almelo, Breumaf uit Hengelo en Hogeling Metaal uit Denekamp.

Verspanende snelweg

Onder de noemer ‘verspanende snelweg’ biedt Stodt Toekomsttechniek in Hengelo een drietal landelijke opleidingen aan voor de niveaus 2, 3 en 4 van de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL). Met deze opleidingen speelt Stodt in op de wensen van werkgevers in de metaal- en de kunststofindustrie.

Sluitstuk van de leerroute is BBL 4 Moderne productietechnologie, de tweejarige opleiding die bedrijven kan helpen om moderne productietechnieken optimaal in te zetten. Eind april ontvingen de deelnemers van de eerste groep van deze tweejarige opleiding hun diploma.

STODT Toekomsttechniek verzorgt BBL-opleidingen zoals de BBL 4 Moderne productietechnologie in samenwerking met het ROC van Twente. De deelnemers krijgen van STODT, naast een gedegen en innovatieve opleiding, zeer deskundige en ervaren begeleiding en ontvangen bij de afronding een landelijk erkend diploma.